Ommetje door de Wijk

Sportief Zeist en Adra Share & Care organiseren vanaf donderdag 18 juni elke donderdag “Ommetje door de Wijk” in Huis ter Heide

Doet u mee? We verzamelen om 10.00 uur bij het Activiteitencentrum van ADRA Share & Care, Prins Alexanderweg 1D, Huis ter Heide.

Onder leiding van de buurtsportcoach Carin Kuijpers zullen we om 10.15 uur op weg gaan om samen een mooie wandeling te maken in de buurt.

De bedoeling is elkaar te leren kennen en te werken aan de gezondheid door te bewegen in de buitenlucht. We houden de 1,5 m afstand.

Rond 11.00 uur sluiten we de wandeling af met een kopje drinken en wat lekkers en gezonds erbij in het gebouw of op het terras van ADRA Share & Care.

Na afloop kunt u vragen stellen over onderwerpen op het gebied van gezondheid.

Vanaf 18 juni zal dit “Ommetje door de Wijk” elke week in Huis ter Heide plaatsvinden. De 25e juni starten we ook vanuit ADRA Share & Care.

We houden u op de hoogte van het verdere verloop in juli en augustus. Plan is op verschillende plekken te starten in de toekomst.

U kunt zich aanmelden d.m.v. een email naar lydia@adrasharecare.nl, of via de website www.adrasharecare.nl of bel naar 0649714294 (Lydia). Maximum aantal deelnemers is 9 personen.

Dus meld u aan en wandel mee!

 

 

 

Iedere donderdag, 10.00 – 11.00 uur
ADRA Share & Care-gebouw
Wil je meedoen? Laat het ons weten!

Vul hier je naam en mailadres in, dan sturen we je een bericht met de nodige informatie. Wil je eerst meer weten? Neem dan even contact op.

Deel dit bericht
Andere activiteiten
Iedere maandag, woensdag, donderdag en vrijdag, 09.00 – 13.00 uur
Kom binnen en geniet van gezonde dranken en lekkers!