Benefiet Buurttafel voor hulp aan Gaza - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Activiteiten

Benefiet Buurttafel voor hulp aan Gaza

ADRA NEDERLAND heeft een actie gestart voor hulp aan Gaza (zie onder het kopje actuele informatie of kijk via de link):

https://www.adra.nl/gaza?utm_source=mailing&utm_medium=email&utm_campaign=update-project-gaza

ADRA Share & Care draagt eraan bij door voor Gaza een Benefiet Buurttafel te organiseren. De maaltijd zal een smaakexplosie zijn van gerechten uit het Midden Oosten en in het teken van verbinding staan.

Palestijnse vluchtelingen en asielzoekers nemen het voortouw en gaan voor de buurt koken. Uit het buitenland komen jongeren vrijwilligerswerk doen en meehelpen. Ook andere vluchtelingen uit het Midden-Oosten dragen bij om, samen met ons team, smakelijke gerechten op tafel te zetten. Het is zoals gewoonlijk een vegetarische maaltijd vanwege duurzaamheid en toegankelijkheid.

De gehele opbrengst gaat via ADRA NL naar de Gaza-strook, voor álle getroffenen. De bijdrage aan deze Benefiet Buurttafel is daarom minimaal 7,00 euro.

We hopen natuurlijk dat u meer wilt doneren…

De liefde gaat door de maag, zeker door dit initiatief.

Schuif jij ook aan? Geef je op vóór maandag 22 juli. Dit is een unieke kans om steun te betuigen aan álle getroffen in de Gazastrook. Meld u snel aan, want vaak is de Buurttafel snel vol.

U kunt deze maaltijd ook afhalen voor minimaal 7,- euro per maaltijd. Opgeven voor 22 juli is noodzakelijk!

donderdag 25 juli, 16.30 – 18.30
ADRA Share & Care-gebouw
Wil je meedoen? Laat het ons weten!

Vul hier je naam en mailadres in, dan sturen we je een bericht met de nodige informatie. Wil je eerst meer weten? Neem dan even contact op.

Deel dit bericht
Andere activiteiten

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?