Buurttafel: Afghaanse vrouwen koken voor hulp aan hun land - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Activiteiten

Buurttafel: Afghaanse vrouwen koken voor hulp aan hun land

Een Afghaanse vrouw uit de Noodopvang, die helpt bij de Nederlandse taalbegeleiding had een vraag.

“Kunnen jullie helpen bij de ramp in Herat?” En ze liet foto’s zien van kinderen, slapend met hun hoofd op een oude zak tussen de puinhopen na de aardbevingen in Afghanistan. Ook een filmpje van een baby in een hangmat die gevonden was in een stuk geslagen huis. Mensen die anderen begraven, lopend door de kapotte straten. Mensen die met blote handen graven naar overlevenden. Hartverscheurend om te zien.

Natuurlijk wilden we helpen. We bedachten samen een plan: opbrengst van de buurttafel in oktober is voor hulp aan Afghanistan, Afghaanse vrouwen uit onze lesgroep gaan koken. ADRA heeft een hulpploeg in het rampgebied dus het geld kan overgemaakt worden via ADRA NL naar ADRA in Afghanistan.

Nu de vraag aan u: “Wilt u ook meehelpen?” Ja? Wat fantastisch.

U kunt u z.s.m. aanmelden voor de buurttafel om te komen eten en een donatie voor de slachtoffers van de aardbevingen meenemen. U kunt u opgeven om eten af te halen tegen een donatie. U kunt ook direct doneren op: IBAN: NL68 ABNA 0888 6567 85
T.n.v. ADRA Nederland, onder vermelding van “ADRA Share & Care voor Afghanistan”. U kunt ook doneren via deze website onder help mee / doneren.

Het volgende is hard nodig: tenten, schoon drinkwater, medicijnen, dekens, warme kleding. Met uw geld kan dit gekocht worden.

Helpt u ook mee? Dat is super!!

vrijdag 27 oktober, 17.00 – 18.30
ADRA Share & Care-gebouw
Wil je meedoen? Laat het ons weten!

Vul hier je naam en mailadres in, dan sturen we je een bericht met de nodige informatie. Wil je eerst meer weten? Neem dan even contact op.

Deel dit bericht
Andere activiteiten

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?