Workshop: Lieve kaarten maken, zo leuk - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Activiteiten

Workshop: Lieve kaarten maken, zo leuk

Je partner, je ouders, die ene leuke collega waar je een oogje op hebt, je beste vriend(in)…..Iedereen heeft wel iemand in z’n leven die speciaal voor hem/haar is. Hoe leuk is het om die persoon in het zonnetje te zetten en een lieve kaart te sturen. En het is nog leuker als je die kaart zelf met aandacht en liefde hebt gemaakt.
Op  7 februari hebben we hele leuke Valentijnskaarten gemaakt bij ADRA Share & Care. Het was zo leuk dat we 14 februari weer verder gaan.
Zoals je op de foto’s kunt zien zijn er prachtige voorbeelden. Je kunt die namaken in je eigen stijl, maar natuurlijk mag je ook je eigen inspiratie gebruiken om wat leuks te maken. Het materiaal om wat moois te maken is aanwezig. Je bent ook welkom om zelf iets mee te nemen waar je wat mee wilt maken.
Deze workshop kaarten maken is voor iedereen en alle leeftijden toegankelijk.
Doe jij ook mee?
De prijs is 2,50 euro inclusief drinken en wat lekkers. Je kunt zoveel kaarten maken als je wil.
Dus meld je snel aan.
woensdag 14 februari, 14.00 – 16.00
ADRA Share & Care-gebouw
Wil je meedoen? Laat het ons weten!

Vul hier je naam en mailadres in, dan sturen we je een bericht met de nodige informatie. Wil je eerst meer weten? Neem dan even contact op.

Deel dit bericht
Andere activiteiten

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?