Ommetje door de wijk - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Activiteiten

Ommetje door de wijk

Sportief Zeist en ADRA Share & Care organiseren elke donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur het “Ommetje door de Wijk” in Huis ter Heide.

Doet u mee? We verzamelen om 10.00 uur bij het Activiteitencentrum van ADRA Share & Care, Prins Alexanderweg 1D in Huis ter Heide.

Onder leiding van de buurtsportcoach Herman gaan we om iets over 10.00 uur samen een mooie wandeling maken in de buurt.

De bedoeling is elkaar te leren kennen en te werken aan de gezondheid door te bewegen in de buitenlucht. We houden de 1,5 m afstand.

Rond 11.00 uur sluiten we de wandeling af met een kopje drinken en wat lekkers en gezonds erbij in het gebouw of op het terras van ADRA Share & Care.

De eerste donderdag van de maand willen we een Natuurlijk Ommetje doen: tijdens de wandelingen delen we kennis over onderwerpen in de natuur, zoals vogels, bomen, kruiden enz.

Een andere donderdag van de maand maken we de buurt wat schoner: we nemen grijpers mee en een vuilniszak en rapen vuil tijdens de wandeling.

We hebben ook plannen om een Historisch Ommetje te organiseren, waarbij we iets vertellen over de historie van monumenten of parken in de buurt.

Houd voor meer informatie over de speciale Ommetjes onze website in de gaten. Heeft u zelf leuke ideeën voor het Ommetje of leuke wetenswaardigheden die u wil delen, laat het ons weten.

Doe gezond, doe gezellig, leer uw buren kennen en wandel mee!

donderdag 4 november, 10.00 – 11.00
ADRA Share & Care-gebouw en omgeving
Wil je meedoen? Laat het ons weten!

Vul hier je naam en mailadres in, dan sturen we je een bericht met de nodige informatie. Wil je eerst meer weten? Neem dan even contact op.

Deel dit bericht
Andere activiteiten

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?