Schoonmaak ommetje - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Activiteiten

Schoonmaak ommetje

In verband met de week van de duurzaamheid (8 t/m 15 oktober) willen we tijdens ons wekelijkse “Ommetje door de wijk” meteen vuilnis op de straat en natuur in onze wijk verwijderen. Zo helpen wij het milieu en maken we onze buurt weer een stukje schoner.

Het is gezond, gezellig en duurzaam! Doet u mee? We verzamelen om 10.00 uur bij het Activiteitencentrum van ADRA Share & Care, Prins Alexanderweg 1D in Huis ter Heide.

Samen met de buurtsportcoach van sportief Zeist gaan we om iets over 10.00 uur een wandeling maken door de buurt. We nemen grijpstokken en vuilniszakken mee. Om 11.00 uur sluiten we de wandeling af met een kopje drinken en wat lekkers en gezonds erbij in het gebouw of op het terras van ADRA Share & Care.

Sportief Zeist en ADRA Share & Care organiseren elke donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur het “Ommetje door de Wijk” in Huis ter Heide.

donderdag 13 oktober, 10.00 – 11.00
ADRA Share & Care-gebouw
Wil je meedoen? Laat het ons weten!

Vul hier je naam en mailadres in, dan sturen we je een bericht met de nodige informatie. Wil je eerst meer weten? Neem dan even contact op.

Deel dit bericht
Andere activiteiten

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?