Turks vegetarische buurttafel op 25 april - Zien we jou ook?   - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Activiteiten

Turks vegetarische buurttafel op 25 april – Zien we jou ook?  

Op donderdag 25 april is het weer zo ver, het is tijd voor een gezellige buurttafel bij ADRA Share & Care, Prins Alexanderweg 1d, 3712 AD Huis ter Heide (Zeist), waarbij er lekker gegeten kan worden, maar natuurlijk ook gezellig gekletst. Deze keer is er Turks vegetarisch eten, heb jij daar ook zo’n zin in?

Het is altijd een gezellige boel bij de buurtafel. Er wordt volop gekletst, gelachen en natuurlijk heel lekker gegeten! Het is een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe verbindingen te leggen, zo leer je de mensen in je buurt toch een beetje beter kennen! Iedereen is welkom vanaf 17.00 uur en rond 18.30 uur gaat iedereen weer naar huis. Genoeg tijd om heerlijk te genieten dus! We beginnen natuurlijk met iets lekker te drinken bij binnenkomst. Als iedereen er is beginnen we met het eten, een voorgerecht, hoofdgerecht en nog een heerlijk toetje tot slot.

De buurttafel kost €5,- p.p. incl. drinken, u kunt ook 5,- extra betalen voor een “share” voor iemand die het niet kan betalen. Zo kan iedereen meedoen.Je kan ook nog een ‘share’ voor iemand anders betalen, die het misschien niet zelf kan betalen. Als je het dus niet kan betalen, is dat geen probleem. Gezelligheid zou immers altijd gratis moeten zijn!

Wij hopen je op 25 april te zien, aanmelden kan via onderstaand formulier voor 20 april.

Wij hebben er in ieder geval al zin in en hopelijk jij ook!

 

Gemaakt door Mel Boas

donderdag 25 april, 17.00 – 18.30
ADRA Share & Care-gebouw
Wil je meedoen? Laat het ons weten!

Vul hier je naam en mailadres in, dan sturen we je een bericht met de nodige informatie. Wil je eerst meer weten? Neem dan even contact op.

Deel dit bericht
Andere activiteiten

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?