Walk & Roll komt op bezoek - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Activiteiten

Walk & Roll komt op bezoek

Een aantal keren per maand bezoekt de rolstoelgroep van het Gouden Hart, “Walk & Roll”, ADRA Share & Care.

Onder leiding van de coördinator maken ca. 15-20 vrijwilligers met bewoners van het Gouden Hart in de rolstoel of aan de arm een mooie wandeling. Tijdens de wandeling pauzeren ze bij ADRA Share & Care. We verwennen hen graag met heerlijke sap en gezonde hapjes, of als het koud is met chocolademelk met slagroom. De bewoners kunnen ook even rondkijken in ons 2e hands winkelhoekje en kopen soms wat leuke spelletjes voor de kleinkinderen, puzzels of kaarten.

We zijn dankbaar dat ze komen, want we vinden het heerlijk om blijde gezichten te zien en mensen die genieten. Bovendien betekent het voor ons en ons project voor de schoolkinderen en Madagaskar inkomsten. En dat is fijn, want we sponsoren nu 15 kinderen.

In de winter betekent dit dan wel dat er dan geen creatieve middag is. In de zomer pauzeert de rolstoelgroep vaak op het terras en is de creatieve middag dan binnen.

 

woensdag 28 februari, 14.00 – 15.00
ADRA Share & Care-gebouw
Wil je meedoen? Laat het ons weten!

Vul hier je naam en mailadres in, dan sturen we je een bericht met de nodige informatie. Wil je eerst meer weten? Neem dan even contact op.

Deel dit bericht
Andere activiteiten

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?