Online Presentatie “Vogels en de liefde”       - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Activiteiten

Online Presentatie “Vogels en de liefde”      

Dagelijks genieten we van de vogels om ons heen, hun zang en hun gedrag.

Maar wist u dat elke vogel zijn eigen liefdesleven heeft met eigen baltsrituelen en partnerkeuzes? Van zomerhuwelijk en vurige liefde tot jarenlange trouw en treuren na de dood van de partner, verleiding, vreemdgaan, latrelaties en homoseksualiteit. Dit alles weten we nu dankzij DNA onderzoek.

Verliefde houtduiven

In deze online-presentatie over het ‘liefdesleven’  van vogels laat Frans van Bussel u op enthousiaste en gevarieerde wijze (met beelden en geluiden, ontdekkend en spelend) kennismaken met het intieme huwelijksleven van vogels om ons heen:  de paarvorming,  de hofmakerij, het balts- en broedgedrag en de strijd- en minne zang. U leert ook een aantal vogels herkennen aan uiterlijk, gedrag en zang. Er gaat een wereld voor u open en u zult versteld staan van dit verrassende gedrag van vogels.

Graag hieronder aanmelden! U ontvangt dan een code voor deelname en indien nodig instructies over het deelnemen.

maandag 3 april, 19.30 – 21.30
Online per Video gesprek
Wil je meedoen? Laat het ons weten!

Vul hier je naam en mailadres in, dan sturen we je een bericht met de nodige informatie. Wil je eerst meer weten? Neem dan even contact op.

Deel dit bericht
Andere activiteiten

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?