Speelgoed Archieven - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuwe puzzels nog in verpakking

Vorige week gebracht: veel nieuwe puzzels, nog in de verpakking, dus helemaal nieuw nog. Veel van 1000 stukjes, voor de echte liefhebbers dus. Ook heel leuk voor in de herfst- en wintermaanden: lekker puzzelen in huis bij de kachel. Prijs: varierend van 5,00 euro tot 10,00 euro. De helft van dit geld, gaat naar een […]

Baby gym, zo goed als nieuw

Net binnen: baby gym, ziet er nog prachtig uit. Leuk voor uw kind. Prijs: 15,- euro. Als u het koopt, ook leuk voor een kind in Madagaskar, die 50% van de opbrengst krijgt voor zijn schoolgeld.  

Een kast met kinderboeken en leesboekjes

Heel veel leuke kinderboeken en heel veel boekjes voor beginnende lezers. Ook boeken voor oudere kinderen en tieners. Prijs voor de kleine boekjes is 0,50-1,00 euro en voor de grotere 1,00-2,50 euro. We hebben ook veel Engelse kinderboeken, die er mooi uitzien. Kom langs en zoek iets leuks en leerzaams uit. Lekker lezen of voorlezen. […]

Harig hobbelpaard- VERKOCHT

Mooi harig hobbelpaard. Met een klein beetje verf, ziet hij er weer prachtig uit. Of gewoon zo gelijk gebruiken en hobbelen maar. Prijs: 4,50 euro 50% van wat u geeft hiervoor = schoolgeld voor een kind in Madagaskar. We sponsoren nu 14 kinderen en hopen dat dit er meer worden.

Maxi Cosy

Goed uitziende maxi cosy. Prijs: 8,00 euro. Kunt u dit gebruiken, kom snel langs. 50% van wat u betaald = schoolgeld voor een kind in Madagaskar.  

Leuke kinderboeken

Allerlei leuke kinderboeken! Wij hebben er een aantal nieuw bij ons in het gebouw binnen gekregen. Zo goed als nieuw, voor groep 1 tot 4+. Per stuk 0.50 cent tot 1.50 euro.

Diverse spelletjes

Extra tijd in de lockdown? Speel een  spel. Prijzen tussen 1,00 en 6,00 euro. Bel of mail om af te halen.

Kinderspeelgoed divers

Heel veel kinderspeelgoed te koop. Kom langs, zoek iets leuks uit en geef een gift. Het meeste speelgoed is verkrijgbaar voor een gift, sommige hebben een vaste – of een richtprijs.

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?