Samen met mensen uit 4 continenten gegeten - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Samen met mensen uit 4 continenten gegeten

ADRA Share & Care – delen en om elkaar geven, dat is zeker duidelijk bij beide Buurttafels die wij tot nu hadden. In onze juli editie waren er 25 tot 30 mensen aanwezig uit verschillende landen. Afghanistan, Zuid Amerika, Nederland, Ethiopië. Mensen leerden elkaar kennen en vriendschappen worden gevormd. Het was erg gezellig en er werd goed gegeten.

De maaltijd werd voorbereid door mensen uit Zuid Amerika. Een schaal met rijst waar eigenlijk kip bij hoort. Alle maaltijden zijn vegetarisch, en dit hebben ze goed opgelost door er een lekkere vleesvervanger door te doen. Daarnaast nog een heerlijk salade erbij en gebakken banaan met zout erop. Dat is even wennen.

Een maaltijd kost €5,- met de mogelijkheid om een maaltijd te betalen voor iemand die het niet breed heeft. Wat een ervaring was het om te zien dat zoveel mensen dat over hadden voor hun medemens. Om wat extra geld te delen zodat iemand anders gratis mee kon eten.

Natuurlijk gaat ADRA Share & Care door met de buurttafel, elke laatste vrijdag van de maand wordt de tafel gedekt en wordt er gezorgd voor een heerlijk maaltijd uit weer een ander continent.
De volgende editie is gepland samen met de eenzaamheidsweek. Het zal plaatsvinden op 30 september. U kunt zich via lydia@adrasharecare.nl al inschrijven. Anders herinneren wij u er hier op de website nog eens aan.

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?