ADRA S&C is winnaar van Rabobank campagne - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

ADRA S&C is winnaar van Rabobank campagne

ADRA Share & Care heeft meegedaan met een campagne van Rabobank met de mogelijkheid om het gebouw te verduurzamen door zonnepanelen. Deze campagne was opgezet door de Rabobank voor de regio Utrecht. Wij hebben dus meegedaan met het invullen van hun vragen en zijn uitgekozen voor het vervolg. De bedoeling was dat bedrijven en particulieren die lid zijn bij de Rabobank hun stem konden uitbrengen. En zo is het gebeurd. Een ieder willen wij bedanken voor het uitbrengen van hun stem.

Door het aantal stemmen zijn wij samen met twee andere organisaties uitgekozen voor het verduurzamen van ons gebouw met zonnepanelen. Hoera, we zijn gelukkig!

Hierbij investeert Rabobank een deel van hun winst in zonnepanelen om zo een betere woontoekomst te creëren. Het is een 50/50% sponsoring door de Rabobank, waarbij wij de andere helft van de kosten dragen. Op deze manier kan Share & Care kosten besparen op de energierekening en dit gebruiken bij het creëren van andere mooie activiteiten/projecten. Daarbij draagt ADRA op deze manier bij aan de versnelling van de energietransitie, een groener Nederland en een de verduurzaming van onze leefomgeving!

Het bedrijf SolarNRG bepaald samen met ADRA hoeveel zonnepanelen wij op het dak kunnen hebben voor een mooi rendement.

Wij houden u op de hoogte over het vervolg.

 

 

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?