ADRA Share & Care op vlooienmarkt - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

ADRA Share & Care op vlooienmarkt

De vlooienmarkt op zondag 13 maart leverde weer geld op voor de sponsoring van 1 schoolkind in Madagaskar. Wat fijn dat we met elkaar dit konden doen.

De goederen waren gedoneerd door diverse bezoekers van ADRA Share & Care. We gingen op zondagmorgen om 7.00 uur ermee naar de Vlooienmarkt in de Dijnselburg in Zeist. Twee kramen werden gevuld met mooie spulletjes, gratis dames hygiene artikelen van het Armoedefonds en informatiemateriaal over ADRA Share & Care en ADRA NL.

Op de markt hadden we veel mooie gesprekken. Een dame vertelde bijvoorbeeld over haar ervaringen met het begeleiden van gezinnen. Een man vertelde dat hij buitenlandse kinderen extra bijlas gaf om het Nederlands snel te leren. Deze mensen, doen dit, net als wij, in hun vrije tijd als vrijwilligers. Mooi om te horen.

We konden vertellen over ons Activiteitencentrum, de taallessen aan de Afghaanse mensen, het wandelen met ouderen, de creatieve activiteiten en tuinactiviteiten. Het was fijn om met ons team te doen.

Met het geld dat we ontvingen, kunnen we weer voor 1 kind in Madagaskar een jaar lang schoolgeld betalen. De rest is voor onze activiteiten en onderhoud van het gebouw.  We kregen ook nog kleding van andere kramen voor de actie voor Oekraine.

We zijn erg dankbaar voor dit prachtige resultaat.

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?