De NLdoet dag was een succes! - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

De NLdoet dag was een succes!

Hoewel we de dag moesten verschuiven van 10 maart naar 29 maart, vanwege het slechte weer, hebben we toch een geweldige dag gehad die in het teken stond van de vrijwilligers.

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen!
Samen met onze vrijwilligers zijn we begonnen met het lente-klaar maken van het gebouw. We hebben het terras opgeruimd zodat we jullie weer buiten kunnen ontvangen en jullie kunnen genieten van het bos en de zon.
Zoals jullie waarschijnlijk weten, is duurzaamheid een belangrijk thema bij ADRA S&C en dit jaar dachten we samen met het oranjefonds een droom waar te maken en een insectenhotel en compostbak te bouwen. Hiermee willen we bij ADRA Share & Care duurzamer worden en de natuur om ons heen ondersteunen.
Het ziet er geweldig uit, nietwaar? We zijn nog niet helemaal klaar en moeten het insectenhotel nog gezellig maken voor de insecten. Dus ook hier zijn jullie van harte welkom om te helpen. De compostbak moet ook nog gebouwd worden, neem gerust contact op als je wilt helpen.
De vrijwilligers dag en de bouw van het insectenhotel trokken echt de aandacht! We werden meteen benaderd door 2 verschillende instanties of ze een video van ons mochten maken: kijk maar eens.

Tot slot willen wij de vrijwilligers hartelijk danken. Jullie zijn geweldig!
Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?