Geslaagde creatieve middag - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Geslaagde creatieve middag

Gezellig samen bloemschikken op een koude woensdagmiddag in december. Iedereen genoot ervan op woensdag 13 december. Bij ADRA S&C kon je je eigen kerststukje maken. Dit is natuurlijk erg leuk om te doen, vooral samen met anderen. Er werd veel gekletst en iedereen kon elkaar natuurlijk ook helpen en tips geven. Er werd ook thee, sap en koekjes uitgedeeld.

Er zijn vaak nog teveel mensen alleen met kerst en daarvoor is een middagje samen kerststukjes maken natuurlijk de perfecte oplossing. Het is erg leuk om creatief te zijn. Doordat samen met anderen te doen voelen mensen zich vaak met elkaar verbonden, en dus minder alleen.

De kerststukjes  maken was ook nog eens heel simpel. Er waren allemaal verschillende soorten takjes die je in een schuimblok kon prikken. Er waren veel dingen om je kerststukje verder te decoreren. Je kon het werkelijk waar zo gek maken als je maar wilde! Er zijn hele mooie creaties uitgekomen die iedereen na afloop mee naar huis nam. Zo hebben mensen ook nog een prachtig aandenken aan deze super gezellige middag in zijn/haar huis staan!

Iedereen heeft erg genoten van de gezelligheid en is met prachtige kerststukjes naar huis gegaan. Deze creatieve middag was dus helemaal geslaagd!

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?