Opening Share & Care-gebouw - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Opening Share & Care-gebouw

Zondagdagmiddag 26 januari stonden in het ADRA Share & Care-gebouw hapjes en drankjes klaar om bezoekers te verwelkomen. Uiteindelijk kwamen er meer dan honderd buurtbewoners en andere gasten een kijkje nemen en samen met ons het gebouw officieel in gebruik nemen.

Het was een zonnige winterdag vol vrolijke gesprekken en mooie ontmoetingen. Aan de diverse tafels konden mensen informatie krijgen over de komende activiteiten.

De bekende meteoroloog Reinier van den Berg – ambassadeur van ADRA – hield een toespraak, net als onze directeur, fondsenwerver en coördinator. Buiten in het zonnetje werd het bord boven de ingang onthuld: “ADRA Share & Care, we Share, because we Care”. Daarmee was ons gebouw eindelijk officieel geopend.

Het vrijwilligersteam is dankbaar voor deze geslaagde dag, waarop we meteen al mochten ervaren welke mooie dingen er ontstaan als mensen bij elkaar komen en samen aan het werk gaan.

Kon je er niet bij zijn, of wil je nog even terugkijken? Bekijk hier het fotoverslag voor een sfeerimpressie.

 

 

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?