Geweldig wat een feest, dit jaar weer geld voor 14 kids! - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Geweldig wat een feest, dit jaar weer geld voor 14 kids!

“Geweldig! Wat een feest  Geld voor 14 kids! Heel erg bedankt voor jullie inzet voor deze kinderen. Echt geweldig dat bij al die leuke dingen die jullie doen voor de mensen hier, geld overblijft voor de kinderen in Madagaskar!”

Dit was de reactie van Nadja van het ADRA-EKF, toen wij eerste helft van dit jaar het geld voor onze 14 sponsorkinderen konden overmaken voor het nieuwe schooljaar.

Wij verkopen tweedehands spullen en hiermee kunnen we o.a. een deel van de activiteiten betalen. De helft van de opbrengst van de verkoop doneren wij aan kinderen in Madagaskar die zonder hulp niet naar school kunnen. Zo sponsoren wij samen met uw hulp maar liefst 14 kinderen elk jaar! Wij willen u dan ook heel erg hartelijk bedanken! Iedereen die iets heeft gekocht bij ons, iedereen die een lunch of drinken heeft betaald, iedereen die een gift geeft. Geweldig! Dank namens de kinderen in Madagaskar.

Wil je zelf ook sponsor worden van een kind? Ga naar https://www.adra.nl/adra-ekf.

Deel dit bericht
Gerelateerde berichten

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?