Geweldige donaties voor Buurttafel Afghanistan - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Geweldige donaties voor Buurttafel Afghanistan

Wat waren we blij aan het einde van de vrijdagavond, na de buurttafel op 27 oktober, de Afghaanse vrouwen en vrijwilligers van ons team. Het eten was heerlijk, de gasten genoten van het eten en van het gezellige samen zijn.

De mensen die hadden afgehaald, stuurden berichtjes dat het eten “verrukkelijk” was.

En…. we hadden de donaties geteld: er is in het totaal 2110,- euro opgehaald voor de slachtoffers van de aardbevingen in Afghanistan. Heel veel dank aan iedereen die heeft gedoneerd voor dit doel. Geweldig. We zijn enorm dankbaar voor alle support.

Op maandag 29 oktober in de vrouwenklas voor taalbegeleiding hebben we het contante geld aan Geert Hendriks, directeur van ADRA Nederland overgedragen. Het gestorte en gepinde geld wordt z.s.m. overgemaakt naar ADRA Nederland.

Op maandagmiddag vertelde Geert dat ADRA Nederland het bedrag verhoogd naar 5000,– euro. ADRA Nederland zal dit geld overmaken naar ADRA Afghanistan. Daar is al een team aan het werk in het rampgebied. Er zullen waarschijnlijk tenten, dekens, medicijnen en schoon water van gekocht worden. We houden u op de hoogte hiervan.

We zijn enorm dankbaar voor de inzet van de Afghaanse vrouwen, alle donaties en de bijdrage van ADRA Nederland. Het is een zegen. We hopen dat het geld tot zegen mag zijn voor de slachtoffers in Afghanistan.

 

 

 

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?