Gezellig iets drinken en spulletjes kopen - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Gezellig iets drinken en spulletjes kopen

Vandaag is de terrasverkoop begonnen. Gelukkig goed weer. Een welkomstdrankje: perensap van de fruitteler. De eerste kraam met gezellige handgemaakte kadootjes, kaarten en een grabbelton, daarnaast, klein huisraad, dan speelgoed, kinderkleding en kleding voor volwassenen. Een gezellige bar met verse muntthee en gemberthee, dadelkoekjes, baklava, glutenvrije brownies en vers fruit en fuitsapjes.

Binnen kunnen de kinderen hoelahoepen en kaarten maken voor de kinderen in Madagaskar.

Er is informatie en een filmpje over het project voor de schoolkinderen in Madagaskar en er liggen formulieren, waarmee u zelf een schoolkind kunt adopteren voor 120,- per jaar. (zie ook ADRAEKF.nl). Voor ons in Nederland misschien niet veel, maar voor een kind in Madagaskar kan dit een heel andere toekomst betekenen, een stap uit de armoede.

Dus…. kom morgen ook: tussen 11.00-16.00 uur bent u van harte welkom!!

 

Er zijn nog veel mooie spullen: houten kinderstoelen, babybadje op standaard, voedingskussen en heeeel veeel babykleertjes, kinderschoentjes en kinderkleding. Er is ook nog veel mooi huisraad: goede pannensets, serviezen, kopjes, glazen, vazen en nog veel meer moois. We hebben ook kinderboeken, Donald duckjes, spelletjes en een prachtig poppenhuis.

Morgen ook: stenen beschilderen en er is dan ook bananen-ijs. 

10,- betekent een maand naar school voor een kind in Madagaskar.

Wij gaan ervoor. Doet u ook mee?

 

 

 

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?