Impressie workshop "Omgaan met Veranderingen" - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Impressie workshop “Omgaan met Veranderingen”

Door het coronavirus verandert er veel in de samenleving. We kunnen het gevoel hebben dat er dingen van ons worden afgenomen. Hoe gaan we daarmee om? Die actuele vraag bespraken we maandagochtend tijdens de workshop van Jurriën den Hollander, “Omgaan met veranderingen.”

Jurriën liet veel ruimte voor de eigen inbreng van de zeven deelnemers, in leeftijd variërend van 40+ tot en met 90+. Hij luisterde en zorgde dat iedereen zijn/haar ervaringen kon vertellen.

Na afloop, bij de lunch met soep en een broodje of tosti, ging het gesprek nog verder. Dirk had ADRA Share & Care ontdekt toen hij langs het gebouw fietste en uit nieuwsgierigheid even binnenliep. Zo werd hij uitgenodigd voor deze workshop.

Hij vond het heel prettig dat er tijdens de workshop zo goed naar elkaar geluisterd werd. “In onze samenleving wordt er vaak veel gepraat, maar zo slecht geluisterd.” Nu ervoer hij dat er niet alleen geluisterd werd, maar ook goed gereageerd. Prachtig vond hij ook de verschillende leeftijden bij elkaar.

Dat iedereen hier welkom is, had hij echt ervaren. De prettige gesprekken waarin hij zijn hart even had kunnen luchten hadden bevrijdend gewerkt. De volgende keer komt hij dus graag weer.

Heb je ook interesse? Jurriën geeft nog twee workshops in deze serie:

6 juli: Gezondheid en ziekte

13 juli: Hoop en toekomst

Meer informatie en aanmelden: klik hier

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?