Kerstdozenactie - Een cadeau dat aankomt - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Kerstdozenactie – Een cadeau dat aankomt

Dit jaar vragen wij u weer een kerstdoos te maken.

ADRA Nederland verstuurt ieder jaar in samenwerking met ADRA Duitsland maar liefst 40.000 kerstdozen naar Oost-Europa! Ook dit jaar krijgen kinderen uit diverse landen in Oost-Europa een kerstdoos. De kerstdozen uit Nederland zijn dit jaar bestemd voor kinderen met een beperking en bijzondere ziektes, weeskinderen, kinderen in pleeggezinnen in Servië. In samenwerking met de voedselbanken, ontvangen kinderen in Nederland ook een kerstdoos. Ons streven is om dit jaar 2.500 kerstdozen in Nederland bijeen te krijgen.

Voor wie? Voor een kind in de leeftijd van drie tot veertien jaar, dat veel minder heeft dan u. Hij/zij krijgt dan een mooi cadeau voor kerst.

Wat? Wat u erin kan stoppen: schoolspullen (schriften/pennen, stiften), toiletartikelen (borstel, tandenborstel, tandpasta, zeep), gezonde snoep, speelgoed, warmhouders (sjaal, muts, handschoenen).

Wanneer? U kunt nu een doos bij ons ophalen en graag voor 23 november weer inleveren.

Online Kerstdozen vullen? Nieuw dit jaar is dat u ook online een doos cadeau kunt geven. Mocht u niet in het gelegenheid zijn om fysieke doos te vullen, kunt u dit online doen.  Zie hoe het werkt op https://kerstdoos.adra.nl/.

Doet u mee? Superfijn, u maakt een kind blij met een mooi kerstcadeau. 

 

 

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?