Nieuw dak voor dierenverblijf Basisschool Oud Zandbergen - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Nieuw dak voor dierenverblijf Basisschool Oud Zandbergen

Vijf vrijwilligers van ADRA Share & Care en een vrijwilliger van de Dierendienst van Oud Zandbergen hebben hard gewerkt op 5 mei om een nieuw dak op het dierenverblijf te maken.

Om 9.30 uur begonnen de mannen aan de klus. Ze lieten zich niet verjagen door af en toe een regenbui maar zetten met elkaar de schouders eronder. Het oude dak werd eraf gehaal en een mooi nieuw dak werd erop gezet.

De lunch werd verzorgd door ADRA Share & Care en iemand van de ouderraad bracht heerlijke koeken, repen en drinken. Vrijdag werd het afval van het oude dak weggebracht door nog twee mensen van de Dierendienst. We hopen dat de school, de kinderen en de dieren nog lang plezier ervan mogen hebben.

Dankzij een gift van de Z.D.A. kerk en inzet van de vrijwilligers heeft ADRA Share & Care dit dak kunnen realiseren voor de school. We zijn blij dat we buren zijn en dat we kunnen delen en elkaar helpen.

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?