Plant bomen met ons! - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Plant bomen met ons!

ADRA Nederland plant 1000 bomen! Doe jij mee?

Op 23 november planten wij samen met ADRA Nederland een ADRA-bos om onze voetafdruk te compenseren. Wij nemen rentmeesterschap serieus. Zo leveren wij onze bijdrage aan een rechtvaardige wereld waar we niet meer nemen dan we geven.

Hier zijn de details:
Wij gaan als groep op woensdag 23 november van half twee tot half vijf bomen planten op het landgoed Marienwaerdt in Beesd (het is ongeveer 30min rijden van Huis Ter Heide). Gelukkig helpt Life Terra ons, zodat we niet alle 1000 bomen zelf op die middag moeten planten. Maar we gaan wel onze mouwen opstropen en zoveel mogelijk zelf doen.

Hoezo bomen planten?

Bomen zijn geweldig. Zij zorgen ervoor dat onze aarde minder wegspoelt en haar voedingsstoffen vasthoud. Zij hebben niet alleen het vermogen om Co2 uit de lucht op te slaan maar maken de lucht schoner. Bomen bieden dieren een thuis en voeding, ook in de wintermaanden. Zij houden water in de grond vast en werken tegen woestijnvorming en overstromingen.
Plant daarom bomen met ons! Kom als vrijwilliger voor ADRA in actie en nodig ook anderen uit! Als je meedoet krijg je een adoptieboom uit ons ADRA-bos die je via internet kan blijven tracken.

Help jij mee? Schrijf je vandaag nog in! Anders kan het tot 16 november via de website: https://www.adra.nl/plantbomen

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?