Stagiaires organiseerden kinderactiviteiten in het najaar - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Stagiaires organiseerden kinderactiviteiten in het najaar

Wij (Caitlin en Elise) hebben samen geholpen bij de kinderactiviteiten in de herfstvakantie. In de herfstvakantie kon u uw kind aanmelden om verschillende activiteiten te doen. We hebben geknutseld, gespeeld en we zijn naar buiten gegaan.

Van wat we hebben gemerkt vonden veel kinderen dit ontzettend leuk. En wij als begeleiders vonden dit ook leuk om te doen. Wat we voornamelijk hebben gedaan is knutselen. Het kind mocht zelf kiezen wat hij of zij wou maken en daar hielpen wij mee. Ieder kind kreeg aan het einde een tasje mee met al zijn spullen en kon die mee naar huis nemen. Bij mooi weer gingen we ook naar buiten, samen krijten en tikkertje spelen.

Het leukste deel was dat alle kinderen verschillende talen spraken maar dat dat voor kinderen geen grens vormt. Ze konden nog steeds samen spelen en delen zelfs al begrepen ze elkaar niet, dat vonden we erg mooi. Ook was het erg leuk om de activiteiten te bedenken en om ervoor te zorgen dat het voor iedereen leuk was.

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?