Tassen met gezonde voeding voor Vollenhove - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Tassen met gezonde voeding voor Vollenhove

Op 28 mei in de ochtend reden 3 vrijwilligers van ADRA Share & Care met 2 auto’s naar Fruitteeltbedrijf Westeneng. Met vereende krachten werden de gezonde groenten, fruit en sappen  ingeladen. Eindbestemming was de wijk Vollenhove in Zeist.

Eerst werd gestopt bij het activiteitencentrum van ADRA Share & Care aan de Prins Alexanderweg 1d in Huis ter Heide. Bij het centrum stond een team vrijwilligers al in de startblokken. Zij verdeelden de groenten, fruit en sappen, samen met andere gezonde voeding en toiletartikelen in 60 tassen. De tassen waren een gift van UTS in Weesp. Voor gezinnen met kinderen werd speelgoed toegevoegd, dat door de buurt gegeven was.

Bij aankomst in Vollenhove werden de pakketten, in samenwerking met Ina Duit van het inloophuis, verdeeld in de wijk Vollenhove door weer een team van enthousiaste vrijwilligers.  Het werden goede ontmoetingen met de bewoners van Vollenhove: een warm welkom met enthousiasme en dankbaarheid, met verhalen over eenzaamheid en psychische nood, met verhalen over wennen in Nederland en met koekjes van het Suikerfeest. Voor alle aanwezigen werd het een bijzondere middag.

Wilt u mensen helpen zoals de bewoners van Vollenhove? Dan is uw donatie welkom op

IBAN: NL57 RABO 0378 3857 47 t.n.v. ADRA onder vermelding van: Share & Care.

Ontmoet u graag andere mensen? U bent van harte welkom bij het activiteitencentrum van ADRA Share & Care.

Op deze website vind u de meest actuele informatie.

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?