Turkse buurttafel een succes - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Turkse buurttafel een succes

Op vrijdag 30 juni begon de kookploeg voor het avondeten om 10.30 uur met alle voorbereidingen.

Deze keer waren er 2 Turkse mannen en 2 Turkse vrouwen en een aantal van onze vrijwilligers. Later kwamen nog meer Turkse vrouwen helpen. Het was een gezellige sfeer en wetenswaardigheden over Turkije en het leven daar werden onder het snijden en koken uitgewisseld.

Het terras werd klaargezet en binnen en buiten de tafels gedekt, want we verwachtten ca. 50 personen. We waren zeer dankbaar dat het mooi weer was en men ook op ons heerlijke terras kon plaatsnemen.

Om ca. half 5 was het eten klaar, prachtige gerechten op een mooi buffet. De gasten werden ontvangen met een lekker glaasje sap, men maakte kennis met elkaar en om 17.00 uur gingen we aan tafel.

Na het voorstellen van de Turkse kookploeg en een dankgebed kon iedereen genieten van de heerlijke gerechten. Er werden leuke contacten gelegd en goede gesprekken gevoerd. Wij zijn weer dankbaar voor een mooie avond.

De volgende buurttafel is op vrijdag 25 augustus. Wat we gaan koken is nog een verrassing. Het wordt in ieder geval een vegetarische gevarieerde maaltijd. Je kunt je vast opgeven. Maximum aantal bij mooi weer is 50 personen, bij slecht weer 35 personen.

Tot ziens. Gezellig als je komt.

 

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?