Van 2 tot 91 jaar, samen de natuur in - ADRA Share & Care

Samen delen, samen zorgen

Nieuws en informatie

Van 2 tot 91 jaar, samen de natuur in

Het Natuur Ommetje gisteren was een groot succes. Een zeer gevarieerde groep, met een moeder met kind van 2,5 jaar tot een bewoonster van Vredenoord van 91, vertrok om 10.15 uur vanuit ADRA Share & Care. O.l.v. een buurtbewoner, Frans van Bussel, gingen we op pad.

We ontdekten prachtige bloemen en planten, zomaar langs de weg. Frans vertelde zeer veel interessante wetenswaardigheden over de bloemen en bijen en vlinders. Hij liet ons b.v. de vierkante steel van de dovenetel voelen en de haartjes van het “muizenoortje” zien onder de loep en we luisterden naar het geluid van de heggemus en de zwartkop.

Ter afsluiting dronken we sapjes van de fruitteler en smoothies met aardbei, meloen en banaan op het terras van ADRA Share & Care met een heerlijke gezonde brownie erbij. Het was een leerzame en gezellige ochtend.

Frans zal op14 juli een online lezing over “Biodiversiteit in je achtertuin” houden. U kunt zich via deze site, onder Activiteiten aanmelden.

Deel dit bericht

Jouw hulp is welkom!

Bij ADRA Share & Care kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken. Benieuwd hoe je kunt helpen om ons project nog mooier te maken?