“Heel dankbaar”

“Heel dankbaar waren onze vrouwen en kinderen”. Dat was het berichtje dat ADRA Share & Care kreeg van de begeleider van Kwintes. Afgelopen vrijdag 15 mei zijn 18 pakketten met gezonde voeding, handzeep en -creme, douchegel en kinderboekjes/films/speelgoed gegeven via Kwintes aan de vrouwen en kinderen die zij begeleiden.

Heel dankbaar is ons team van ADRA Share & Care voor de financiële steun van een anoniem fonds. Heel dankbaar zijn wij voor de gezonde producten die we bij Fruitteeltbedrijf Westeneng in Zeist voor een vriendenprijs konden inkopen. Heel dankbaar zijn wij voor buurtbewoners in Huis ter Heide die boekjes, speelgoed, knutselspullen en DVD’s hebben gegeven voor deze pakketten. Heel dankbaar zijn we aan God die ons heeft gezegend in dit project.

En het gaat verder….. op 28 mei mogen we in Zeist nog 50 pakketten uitdelen aan kwetsbare gezinnen. Als u wilt helpen, mail naar lydia@adrasharecare.nl. Als u het project wil ondersteunen met een financiële bijdrage, stort op IBAN: NL57 RABO 0378 3857 47 t.n.v. ADRA Nederland onder vermelding van: “ADRA Share & Care”.

Heel dankbaar,

Team ADRA Share & Care

 

Deel dit bericht
Andere nieuwsberichten